Koffie op zijn best in Dendermonde?
VillAroma

VillAroma - Home

VillAroma bestaat zo’n negen jaar en werd in 2019 overgenomen door de huidige zaakvoerster Laura Geerinck. Samen met haar team dat bestaat uit een aantal vaste werknemers, studenten en flexijobbers wordt u hier op uw wenken bediend.

Herkomst

De naam “VillAroma” kun je opsplitsen in twee delen: Vill en Aroma. Het eerste deel van het woord staat voor Stad (Dendermonde.) en het tweede deel van het woord staat voor het lekkere aroma van de koffie die in de zaak te Dendermonde geserveerd wordt.

Concept

VillAroma is een koffiebar waar je kan ontbijten en lunchen. Koffie staat uiteraard centraal doorheen de hele dag. ’s Morgens bij het ontbijt, ’s middags bij de lunch en in de namiddag bij de overheerlijke taartjes. Uiteraard kunt u ook tal van andere dranken verkrijgen want er is een uitgebreide wijnkaart en diverse frisdranken.

Bekijk onze fotogalerij eens en snuif de sfeer op. Bekijk gerust ook de menukaart en u zult meteen zien hoeveel lekkers er in VillAroma te verkrijgen is. Elke liefhebber van koffie uit Dendermonde en omstreken moet zonder twijfel een bezoekje gebracht hebben aan deze unieke zaak! Neem contact op voor meer info!